Maak een afspraak met Psychologenpraktijk Van Harrevelt

Heeft u het gevoel overweldigd te zijn, voelt u zich somber of ziet u het leven negatief? Praten helpt. Ga het gesprek aan met psycholoog Van Harrevelt in Den Haag. Bel 070 - 820 0318 of vul het contactformulier in.

Bedrijfsinformatie

Psychologenpraktijk Van Harrevelt

Gedempte Burgwal 45
2512 BS Den Haag

Telefoon

 070 - 820 0318

  06 - 51 52 02 18 

E-mail:

c.vanharrevelt@ppvh.nl

Therapie bij psychologenpraktijk Den Haag

Maak via het contactformulier een afspraak in mijn praktijk. Ik neem binnen één werkdag telefonisch contact met u op. Om een afspraak te maken heb ik ook uw burgerservicenummer en gegevens van de zorgverzekeraar en huisarts nodig. Deze gegevens kunt u invullen bij uw bericht.

U kunt hier het klachtenformulier downloaden en invullen

Klachtenregeling psychische en pedagogische zorg P3NL

Als u ontevreden bent over de hulpverlener of praktijk kunt u dit met hem of haar bespreken. Wilt u dit niet? Komt u er samen niet uit? Dan kunt u ondersteuning of bemiddeling vragen van de onafhankelijk klachtenfunctionaris.

Dit klachtenformulier gebruikt u om uw klacht bij de klachtenfunctionaris in te dienen.


U bent niet verplicht om het formulier te gebruiken. Het is een hulpmiddel om sneller met u klacht aan de slag te kunnen gaan.


Als u het lastig vindt om het formulier in te vullen, stuur dan een e-mail naar P3NL@Klachtencompany.nl met uw naam en telefoonnummer. De klachtenfunctionaris (van Klacht & Company) neemt dan contact met u op.